Stäng
Länna Sport | Sport & Träning | Inlines | Hjul | K2 ILQ-9 Classic
  (

085001

)
K2 ILQ-9 Classic

ILQ-teknik med en hög standard - Den bästa!

Kunder som tittade på K2 ILQ-9 Classic tittade även på

K2 ILQ-7
ILQ-7349 kr

Frågor och omdömen om K2 ILQ-9 Classic

SPACER

Det är en s.k "spacer" som du söker. Förslagsvis så gör du rent den du har eller så köper du ett gäng nya av t.ex denna site. Förmodar att dom kan få tag på dessa från K2-agenten :)

Byte av kullager?

Tjäna! Jag har nyligen införskaffat ett par F.I.T 84 - Supernöjd! Tankarna gled iväg till att byta till ILQ 9 istället för 7:orna, då jag tycker det låter och beter sig lite skumt då man rullar ute i regnet och gatorna inte alltid är så sopade som man tycker att dem borde vara. Frågan lyder, är det ett äventyr att byta lager eller gör man det enkelt med handkraft?

Tack!
Länna Sport svarar:
Hej,
Det är väldigt enkelt att byta lager, du kan behöva använda någonting spetsigt för att komma åt att pilla ut lagret ur hjulet och sedan behöver du en insexnyckel för att skruva loss hjulen. Men det är inte svårt. Skulle du mot förmodan stöta på problem när du byter dem så ring oss på 08- 771 19 00 så försöker vi att guida dig i ditt byte!

inlines

har köpt hjul ooh kullager av er fick idag bra grejor finns den lilla stången som sitter i mellan kullagren mats linden-4@hotmail.com
Länna Sport svarar:
Hej,
vad kul att höra att du är nöjd, absolut finns "den lilla stången", vi mejlar dig några kompletterande frågor för att veta exakt vad det är du söker!


NYHETSBREV

Vill du ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2022 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123